Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 9.–13. 9. 2024

den přesnídávka oběd svačina
pondělí bulka sypaná sezamem, pomazánkové máslo, zeleninový talíř – 1,7,11 polévka kmínová s vejci, treska pečená na másle a bylinkách, bramborová kaše, červená řepa – 1,3,4,7,9 velatický chléb s máslem a džemem, ovocný talíř – 1,7
úterý loupáček, ovocný talíř – 1,3,7 polévka brokolicová, španělský ptáček, dušená rýže, ovoce – 1,3,7 farmářský pecen, tvarohová pomazánka s jarní cibulkou, zeleninový talíř – 1,7
středa rohlík, žervé, zeleninový talíř – 1,7 polévka cibulová, zapečené těstoviny s kuřecím masem a špenátem, zeleninová obloha – 1,3,7 krupičná kaše sypaná grankem, ovocný talíř – 1,7
čtvrtek šlehaný ochucený tvaroh, ovocný talíř – 7 polévka mrkvová s bramborem, bulgureto s krůtím masem, okurek – 1,7 žitovec, celerová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7,9
pátek čechyňský chléb, pomazánka z ryb v tomatě, zeleninový talíř – 1,4,7 polévka fazolová, boloňské sojové špagety sypané sýrem – 1,6,7 cornflakes s mlékem, ovocný talíř – 1,5,7,8

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Jana Klimová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2024 Základní škola a Mateřská škola Radostice